TOFF(e) bestuursleden

Het bestuur van de stichting bestaat uit Inger Kammeraat (voorzitter), Els van de Kar (penningmeester) en Margreet van Uffelen (secretaris). De bestuursleden ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden.

Inger Kammeraat, voorzitter

TOFF’s voorzitter Inger Kammeraat is in het dagelijks leven de managing director van het architectenbureau MVRDV. Met ruim 250 medewerkers en kantoren in Rotterdam, Shanghai, Parijs en Berlijn zet dit bureau zich in voor architectuur en stedenbouw die bijdraagt aan een betere wereld. De brug naar TOFF is hiermee snel geslagen. De schaal en locatie is anders, de plannen, visies en dromen komen overeen.Naast haar inzet op verduurzaming en het toekomstbestendig maken van onze samenleving en het samen leven, is Inger ook actief als amateur-theatermaker. > linkedin.com/in/ingerkammeraat

Els van de Kar, penningmeester

Els van de Kar is penningmeester van TOFF. Zij is actief op het gebied van Business Service Innovatie. Ze werkt als zelfstandig consultant en onderzoekt nieuwe kansen voor het toepassen van service systemen. Daarnaast is ze docent aan de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit waar ze Business Information Management studenten coacht. De link met TOFF is dat ze haar kennis op het gebied van informatiesystemen en data graag wil delen voor het ontwerpen van duurzame oplossingen.
Els zet haar ervaring op het gebied van management en besturen ook in bij de ontwikkeling van de organisatie van stichting TOFF. > www.linkedin.com/in/elsvandekar

Margreet van Uffelen, secretaris & initiator TOFF

Margreet is in het dagelijks leven mede-eigenaar van Omlab, de biobased design- en projectstudio in Arnhem.

Als zelfstandig redacteur is zij gespecialiseerd in projecten en teksten die de (online) wereld inclusiever, leuker en groener maken, zoals tentoonstellingsteksten van een Biobased Pop-upstore, communicatie van de Rotterdamse cultuurscouts, een online encyclopedie van de Oogvereniging, doedok.nl (overzicht en community amateurkunst in Rotterdam) en de culturelekaartrotterdam.nl.
Zij was van 2009 tot 2013 initiatiefnemer en beheerder van museumavond.nl, een online overzicht van musea met bijzondere openingstijden. In die periode was zij ook lid van de jury Museumnacht Rotterdam en die van Museummaandag. Van 1998-2002 was zij communicatieadviseur Europees Keramisch Werkcentrum, Den Bosch.

Margreet van Uffelen is tevens mede-eigenaar van de projectruimte, de maker-in-residence. Alle foto’s op deze site zijn door haar gemaakt, tenzij anders vermeld.
> https://www.linkedin.com/in/margreetvanuffelen/

twee bonte bladeren op de grond